Project Details

Two Story Beach House

The brief was to design a modern looking beach house that was functional and had a family feel.

With master bedroom, main living areas and garage on the ground level it makes the ground fully self-contained.

The added bonus of having additional bedrooms, bathroom and extra living area on the first-floor level creates extra space, privacy for visiting guest or that much needed extra room for teenagers to have their space.

The north facing outlook of the rear of the home lets in that winter sun, warming the home in the cooler months. The louvre windows throughout the home capture the sea breeze and cool the home in the summer.

Client Testimonial

After purchasing our block of land we had a lot of delays dealing with other architects and designers who were really just not listening to us. When we finally discovered Nest Residential it took only two meetings to finalise our perfect home.

At this stage we had a long specific wish list. The Nest team worked with us to put our ideas into practice. We wanted to create our final home that took into account our future needs, our love of beautiful design, a strict budget and very stringent Council requirements. The team achieved all of that and more.

Since construction commenced we have received so many positive comments from the local community and visitors alike. Weekends in the garden are often interrupted by people stopping us to say how much they love our house. More importantly with the help of the team at Nest Residential we feel we have created a home that does the beautiful surroundings justice and one that is just such a joy to live in.

Su Middleton

Plan & Design with Us

Design your dream space with our expert team and turn your vision into reality!