Project Details

Suburban Family Oasis
This two storey family residence was the winning entry of the Shoalhaven Building Design Award in 2012 for new residence under $400K.

Located in an establishing residential housing estate, a private family oasis was created for a family with teenagers.

The ground floor includes the master bedroom suite, home office and main living area featuring a large galley kitchen with walk in pantry.

The living space and master bedroom extends seamlessly onto a covered deck and swimming pool area all at the same floor level.

The first floor is a dedicated teenagers retreat with bedrooms, secondary living area and bathroom.

A mixture of materials are used including face brickwork, weatherboard cladding and stacked stone.

The swimming pool is a concrete structure, predominantly above ground to suit the ground floor level and has been privately screened by the tropical landscape.

Plan & Design with Us

Design your dream space with our expert team and turn your vision into reality!